Новий китайський смартфон матиме надпотужну батарею

Новий китайський смартфон матиме надпотужну батарею
Телефон бренду Umidigi матиме акумулятор високої ємності.
Китайський бренд планує запустити нову лінійку смартфонів Umidigi Power. Усі парати виділятимуться наявністю потужного акумулятора.
Перший представник нової лінійки отримає корпус товщиною 8,8 мм, 6,3-дюймовий екран з роздільним каплевидним вирізом і роздільною здатністю Full HD +. Процесор у телефона буде MediaTek Helio P35 і матиме він 4 Гб оперативної і 64 Гб вбудованої пам'яті.
Апар оснастять подвійною основною камерою з подвійним LED-спалахом, сканером відбитків пальців. Крім цього буде модуль NFC, порт USB Type-C, 3,5-мм аудіороз'єм.
Найбільшим досягненням виробників є акумуляторна батарея на 5150 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 18 Вт, а також ОС Android 9.0 Pie з коробки.
Лінійку Umidigi Power виробник представить у цьому місяці.
UMIDIGI оголосила про старт продажів моделі F1 Play, що позиціону себе, як "вбивця" Redmi Note 7. Обидва смартфони мають схожий дизайн, але UMIDIGI має подвоєний в порівнянні з конкурентом обсяг системної пам'яті , акумулятор на 5150 мАг швидкої зарядки 18W, наявність модуля NFC і прошивку на Android Pie без реклами .

Related

Технології 2731297327732875170

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item