В мерії Одеси показали наслідки російського удару

В мерії Одеси показали наслідки російського удару
Росіяни вдарили по Одесі ракетами

Пізно ввечері вівторка, 30 квітня, в Одесі пролунало кілька вибухів. Росіяни вдарили по місту балістичними ракетами.

Ворог атакував Одесу балістичними ракетами. Унаслідок атаки загинули три людини, ще троє поранені. Про це у вівторок, 30 квітня, повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Пізніше, у Telegram Одеського міського голови Геннадія Труханова повідомили, що під час атаки пошкоджено житлові будинки. 

"В результаті нічної атаки ворога постраждали житлові будинки. Вибито вікна та двері", - йдеться у повідомлені.

Також зазначається, що в Одесі зранку на місці "прильоту" розпочне роботу Оперативний штаб районної адміністрації.

Мер звернувся до жителів Одеси, та попередив про можливі посилення ворожих повітряних ударів найближчим часом. Він попросив громадян своєчасно реагувати на сигнали тривоги, та перебувати в укриттях під час російських обстрілів.

"Дорогі одесити! Ви бачите, що у ворога розпочались "сакральні дати". Другий день поспіль він запускає по нас балістику. Я вас дуже прошу максимально швидко реагувати на сигнали повітряної тривоги та оперативно рухатись у безпечні місця. Це дуже важливо для збереження ваших життів і здоров'я", - йдеться в публікації Труханова.

Нагадаємо, ввечері 29 квітня росіяни здійснили ракетний удар по Одесі. Внаслідок обстрілу почалася пожежа в Палаці студентів Одеської юридичної академії, який відомий у народі як Замок Гаррі Поттера.

За останніми даними, в Одесі загинуло 5 людей, понад 30 отримали поранення. Серед постраждалих двоє дітей та вагітна жінка. П’ятеро поранених у вкрай важкому стані.

Related

Гаряча новина 1414642734221904106

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item