Протестувальники подали позов на Інтер за наклеп

30 вересня під будівлею Інтера на Щусєва у Києві продовжується пікет
Представники мітингувальників, які брали участь в акціях протесту під будівлями телеканалу Інтер в Києві у судовому порядку вимагають спростування заяви ведучого телеканалу про проплачені пікети.
Про це повідомив організатор акції Дмитро Жмайло, передає Еспресо.TV.
"У мене судовий позов на телеканал "Інтер", який ми подали вчора. Минулої п’ятниці, коли ми знову пікетували Інтер, ведучий сказав в ефірі, що пікет проплачено на 2 години і що активісти ходять на акції за 200 грн. Тому ми подали позов, щоб цей ведучий надав офіційне спростування", - сказав він.
Зокрема, протестувальники назвали образою честі та гідності коментар ведучого політичного ток-шоу Чорне дзеркало минулої п’ятниці, 23 вересня, про те, що учасники мітингу під будівлею Інтера отримують погодинну оплату.
Так, 30 вересня під будівлею продовжується пікет будівлі телеканалу по вул. Щусєва.
Раніше НВ повідомляло, що в Києві на вулиці Щусєва в неділю, 4 вересня 2016 р., почалася пожежа в будівлі телеканалу Інтер. За попередньою інформацією, пожежа виникла через підпал.
"Група осіб, приблизно 20 чоловік, прийшли до будинку, встановили туристичні намети і принесли шини. Згодом шини підпалили і кинули в будівлю, за попередньою інформацією, димову шашку. Почалася пожежа", - повідомили в поліції.
У будівлі телеканалу на вулиці Щусєва розташований офіс компанії Національні інформаційні системи, що виробляє програми НовиниПодробиці, Подробиці тижня для телеканалу Інтер.

Related

Події в Україні 7741487026972180389

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item