На кордоні з Білоруссю стріляли

На кордоні з Білоруссю прикордонники відкрили вогонь по автомобілю

Прикордонники відкрили вогонь по автомобілю чоловіка, який порушив правила транзиту і намагався втекти з пункту пропуску.

На кордоні з Білоруссю прикордонники Чернігівського загону відкрили вогонь по автомобілю чоловіка, який порушив правила транзиту на транспортний засіб і намагався втекти з пункту пропуску. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.
Згідно з повідомленням, вранці 30 жовтня на пункті пропуску Нові Яриловичі в Чернігівській області проводилось прикордонно-митне оформлення автомобіля Ford литовської реєстрації. В ході перевірки автомобіля, який прямував у Білорусію виявилося, що водій, громадянин України, порушив правила транзиту на транспортний засіб.
Щоб уникнути відповідальності чоловік спробував втекти з пункту пропуску зробивши небезпечний розворот на автомобілі. Для зупинки порушника прикордонниками миттєво було застосовано засіб для примусової зупинки.
Однак, зупинити автомобіль вдалося тільки після застосування автомата Калашникова.Продовживши рух і створивши явну загрозу здоров'ю та життю працівників пункту пропуску прикордонники здійснили кілька попереджувальних пострілів вгору і один постріл по колесу, зазначається в повідомленні.
Машина зупинилася, після чого прикордонники затримали водія. Стосовно чоловіка прикордонники склали документи адміністративного провадження за двома статтями, а також поінформували представників Національної поліції. За вчинені дії затриманому доведеться відповідати в суді.

Related

Гаряча новина 6723384952969303859

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item