Лідер БПП відкликає свій резонансний законопроект про зміни до е-декларування

Врахував дискусію з президентом - Гринів про відкликання свого законопроекту
Керівник парламентської фракції БПП Ігор Гринів відкликає резонансний проект закону про зміни до закону України Про запобігання корупції, яким планувалося віднести ряд відомостей чиновників (про доходи, подарунки, предмети мистецтва) до інформації з обмеженим доступом.
"Мав складну розмову з президентом з внесеними поправками в закон України "Про запобігання корупції" щодо запобігання злочинів проти життя та здоров'я особи і проти власності. Я і надалі залишаюся при своїй думці, що цей закон потребує доопрацювання і змін. Але врахував дискусію з президентом і відкличу цей законопроект", - цитує пояснення нардепа Інтерфакс-Україна.
Він також зазначив, що відкликає законопроект зважаючи на той резонанс, який викликала в суспільстві ця законодавча ініціатива.
Як оцінює свою пропозицію Гринів, ці поправки в антикорупційний закон планувалися з метою запобігти злочинам проти життя і майна чиновників.
Зазначимо, на думку керівника центру протидії корупції Віталія Шабуніна, подібні зміни нівелюють цілі е-декларування і допоможуть приховати доходи.
"Чергова спроба вбити електронне декларування. На цей раз йде вона, схоже, з Кабміну", - охарактеризував Шабунін плани по змінам до е-декларуванню.

Related

Політика 2834904014873015330

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item