Правоохоронці затримали шахрая при отриманні $1 млн, який обіцяв "закрити" справу Онищенка - Луценко

Затримання шахрая, який обіцяв "вирішити" справу щодо кримінального переслідування депутата Онищенка
У ході спільної спецоперації департаменту Генпрокуратури у сфері економіки, Національного антикорупційного бюро (НАБУ) та Служби безпеки викрито зловмисника під час отримання частини хабара, $1 млн., який обіцяв «вплинути» на правоохоронців щодо припинення кримінального переслідування народного депутата Олександра Онищенка.
Про підсумки спецоперації повідомив у генеральний прокурор Юрій Луценко у Facebook.
Затриманий обіцяв за $2 млн. за нібито вплив на керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. 
"Метою шахрайства було припинення кримінального переслідування САП та НАБУ народного депутата України О. Онищенка", - написав генпрокурор.

Раніше НВ повідомляло, що нардепа Олександра Онищенка підозрюють в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в межах договорів про спільну діяльність з держкомпанією Укргазвидобування, в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.
Онищенко встиг покинути Україну до того, як Верховна Рада 5 липня зняла з нього депутатську недоторканність і дала згоду на його кримінальне переслідування.
За даними НАБУ, Онищенко володіє паспортом громадянина Греції. Джерела НВ відзначають, що саме це дає йому можливість вільно переміщатися по Євросоюзу.

Related

Гаряча новина 6575960821025971131

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item