Аваков пояснив призначення 24-річної Дєєвої на посаду замміністра



Призначення заступника міністра внутрішніх справ Анастасії Дєєвої пройшло з урахуванням співбесід та проведення спецперевірки. 
Дєєва займатиметься у МВС координацією міжнародних проектів.
Про це повідомив глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков на сторінці в Facebook.
"Після консультацій всередині, в тому числі і з ключовими іноземними партнерами, зі складу нашого проектного офісу ми визначили лідера - Анастасію Дєєву, дівчину, яка, на наш погляд зможе оптимально супроводжувати поточні проекти, координувати проектний офіс під стратегічним керівництвом міністра, здійснювати комунікацію з іноземними партнерами", - каже Аваков.
Дєєва має диплом бакалавра з відзнакою Київського університету Шевченка, магістерський диплом "з чудовими результатами", вільно володіє англійською та французькою. Також за її плечима "півтора року чорнової роботи" в проектному офісі реформ.
Коментуючи інтимні фото Дєєвої, викладені в інтернет, Аваков сказав: "Студентка не має право на приватні фото? Ханжество. Чи ви безтілесні, чи безстатеві, моралізуєте на яскравий одяг і оголені лінії? Нікого не цікавить, звичайно, що частина фото - непристойні вульгарні фальшивки... Лицеміри, червоніючи від праведності, кричать "Ату!!" Ліберальні Ви наші".
11 листопада новим заступником міністра внутрішніх справ України з питань євроінтеграції стала 24-річна Анастасії Дєєва. Заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко заявила, що Дєєву призначено заступником міністра МВС з порушенням процедури.

Related

Політика 6308712515979393919

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item