Двоє поліцейських, заарештованих після вбивства у Кривому Озері, вийшли під заставу - ЗМІ

Олександр Причипойда (ліворуч) та Микола Хоменко (праворуч) вийшли під заставу
Сержант поліції Олександр Причипойда і старший лейтенант поліції Микола Хоменко, заарештовані після вбивства жителя Кривого Озера Олександра Цукермана, вийшли під заставу, повідомляють Новости N із посиланням на адвоката одного з поліцейських.
"Так, вони вже вдома", - заявив він виданню.
Зазначається також, що раніше суд пом'якшив статті, за якими було пред'явлене обвинувачення Хоменку і Причипойді.
На даний момент їхні дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України - перевищення влади або службових повноважень, якщо воно супроводжувалося насильством, застосуванням зброї або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями. Санкція за це кримінальне правопорушення - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.
До цього їм пред'явили обвинувачення за ч. 3 тієї ж статті, - перевищення влади або службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки. Санкція цієї частини статті КК - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, у Кривому Озері Миколаївської області в ніч на 24 серпня за нез'ясованих обставин помер Олександр Цукерман. Місцеві жителі вважають, що співробітники поліції забили його до смерті на очах у дружини, матері і двох дітей.
Після події в містечку почалися заворушення.
За даними експертизи, 32-річний житель смт Криве Озеро Олександр Цукерман помер через внутрішню кровотечу, що призвела до гострої крововтрати внаслідок травматичного пострілу в область серця.
25 серпня суд заарештував на два місяці підозрюваного у вбивстві Олександра Цукермана сержанта поліції Дениса Ляхвацького.
Крім того, старший лейтенант поліції Микола Хоменко та сержант поліції Олександр Причипойда, затримані після вбивства, були заарештовані до 25 вересня. Їх обвинувачують у перевищенні службових повноважень.

Related

Гаряча новина 1401433225368600166

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item