Затримали банду грабіжників


В Кривому Розі Дніпропетровської обл. затримали злодіїв, які викрадали людей.
Про це повідомляє depo.ua.
Бандити діяли за однією схемою. Коли їхня жертва виходила з банку з великою сумою грошей, вони викрадали її, залякували, били, відбирали всі гроші та відпускали.
"Зловмисники розміщали рекламу про надання беззаставних грошових кредитів, без паспорта і поручителів. Коли замовник до них звертався, з ним укладали договір, за яким у разі прийняття банком позитивного рішення, фірма отримувала 15 - 20 відсотків від суми отриманого кредиту. Надалі замовника відправляли в один з банків Кривого Рогу. При цьому кожна дія людини перебувала під контролем. Фахівець по кредитах в банку також був у долі. Замовник отримував необхідну суму, виходив з банку, де його вже чекали учасники злочинного угруповання", - розповідає заступник начальника обласної поліції Олег Грозь.
Правоохоронці заарештували грабіжників, коли ті хотіли викрасти 32-річного жителя м. Зеленодольська Дніпропетровської обл. та його подругу. Поліцейські давно слідкували за злочинцями і зловили їх "на гарячому".
Наразі 10 чоловік звинувачують у 30 подібних злочинах. До сих пір їхні жертви боялися зветратись у поліцію.
Всі учасники банди раніше несудимі.
Поліція Маріуполя звільнила з полону жінку, яку зачинив у домі і залякував зброєю її чоловік. Так хотів змусити її шукати роботу.Правоохоронцям вдалося переконати чоловіка скласти зброю та відчинити двері. Він притягується до адміністративної відповідальності за насильство у сім'ї та порушення правил зберігання зброї. Рушниця знаходилася у хазяїна на законних підставах. Після скоєного її конфіскували.

Related

Гаряча новина 2280823372217030518

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item