У Запоріжжі побилися дві дівчини, які працюють у патрульній поліції



У Запоріжжі стався конфлікт між двома працівницями патрульної поліції, у результаті чого виникла бійка у присутності колег.
Бійка сталася в будівлі головного управління Національної поліції Запорізької області під час отримання поліцейськими службових посвідчень.
У результаті бійки інспектор Аліна Курило була госпіталізована та провела в лікарні 10 днів, передає ТСН.
У відповідь на результати службової перевірки не було жодної реакції, відтак Аліна Курило подала на свою колегу заяву в прокуратуру.

Раніше НВ повідомляло, що в ніч на неділю, 4 грудня, у Київській області в селищі Княжичі під час спецоперації із затримання небезпечної банди грабіжників сталася перестрілка між співробітниками державної охорони і спецназу КОРД. У результаті загинули п'ятеро правоохоронців.
Розслідуванням трагедії займається Генеральна прокуратура України. Слідчі ГПУ вбачають у діях тих, хто координував дії правоохоронців, явні ознаки злочинної недбалості, яка призвела до особливо тяжких наслідків.
Раніше виконуючий обов'язки голови Національної поліції Вадим Троян повідомив, що план завдання про виділення підрозділу КОРД в Княжичі підписав начальник Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко. Генпрокуратура має намір його допитати.

Related

Події в Україні 145557778262691644

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item