Трамп загрожує демократії у США і всьому світі - Сорос



Нова адміністрація президента США Дональда Трампа становить величезну загрозу для демократії країни і всього світу.
Про це в своїй статті для Project Syndicate написав відомий фінансист і мільярдер Джордж Сорос.
"Демократія перебуває в кризі, а США припустилися великої помилки, коли обрали власним президентом шахрая і майбутнього диктатора Трампа", - зазначив Сорос.
Він також додав, що незважаючи на зниження агресивності риторики Трампа після перемоги на виборах, він ніяк не змінив своїх радників або стилю поведінки. Сорос підкреслив, що новий уряд Трампа створено з "некомпетентних екстремістів і колишніх генералів", при цьому в результаті правління Трампа свобода всього світу буде відкинута в минуле.
Сорос зробив прогноз про те, що Трамп буде намагатися бути схожим на відомих світових диктаторів, що дозволить частини з них досягти домовленості з США і здійснювати свої злочини безперешкодно і абсолютно безкарно.
США в найближчому майбутньому будуть зайняті внутрішньою боротьбою, в той час як меншини страждатимуть. США не зможуть захищати і просувати демократію в решті країн світу. Навпаки, Трамп буде більш прийнятний для диктаторів. Це дозволить деяким з них досягти компромісу зі США, а іншим - продовжувати свої справи без перешкод.
"Трамп волітиме домовлятися, а не відстоювати принципи", - запевнив американський фінансист.
Крім того, Сорос сказав кілька слів про Європейський Союз, а саме те, що він опинився на межі розвалу з уповільненням економічного зростання і з виходом кризи біженців з-під контролю.

Related

Події у світі 8986336713309852859

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item