У Луцьку затримали одного з начальників СБУ

Полковника затримали в Луцьку

Полковник вимагав данину у прикордонників.

Військова прокуратура спільно зі співробітниками СБУ затримали полковника служби безпеки. Як сказано в повідомленні відомства, полковник планував обкласти даниною прикордонників.

"Правоохоронці встановили, що начальник одного з відділів вирішив організувати механізм систематичного отримання грошей з працівників Луцького прикордонного загону. Полковник обіцяв не притягувати їх до кримінальної відповідальності за сприяння в незаконному переміщенні товарів поза митними пунктами пропуску", - повідомляє СБУ.

Начальника відділу затримали в Луцьку при отриманні від прикордонників першого траншу-"данини".

Як пише місцеве видання ВАР, провадження стосовно співробітника СБУ зареєстрували на початку січня 2017 після повідомлення військовослужбовця Луцького прикордонного загону.

Чоловік повідомив, що підполковник СБУ схиляє його до незаконних дій. Йшлося про те, що контррозвідник "сприятиме" переміщенню за межі пунктів пропуску незаконно переміщеного текстилю та молочної продукції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція затримала в. о. заступника начальника Львівської митниці ДФС. Його підозрюють в систематичному хабарництві.
 

Related

Гаряча новина 3619277584943827129

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item