У Кремлі підтвердили достовірність фото Путіна з Вагнером, який відзначився в Донбасі і Сирії

У соцмережах з'явилося фото Путіна з Вагнером (праворуч)
У Мережі з'явилася фотографія президента Росії Володимира Путіна з Дмитром Уткіним, більш відомим як Вагнер, який керує однойменною приватною військовою компанією, в Кремлі підтвердили справжність знімка.
За словами прес-секретаря президента Дмитра Пєскова, знімок найімовірніше був зроблений в ході прийому 9 грудня в Кремлі, заявив він в коментарі телеканалу Дождь.
"У кулуарах прийому президент багато фотографувався з гостями. Цілком ймовірно, це одна з таких фотографій. Окремого спілкування ні з ким не було", - пояснив прес-секретар Путіна.
Фотографію Путіна з Вагнером і його соратником Андрієм Трошевим та іншими опублікували в спільноті WarNewsToday в соцмережі Вконтакте.

Фото: WarNewsToday / Vk
Нагадаємо, 9 грудня в Кремлі відбувся прийом з нагоди Дня героїв вітчизни, куди запрошують володарів високих військових нагород. Офіційно Вагнер такими не володіє. Однак видання Фонтанка першими впізнали главу приватної військової кампанії на прийомі в Кремлі. Згодом Кремль підтвердив присутність Вагнера 9 грудня на прийомі як кавалер Ордена мужності.
Дмитро Уткін - офіцер запасу, до 2013 року був командиром 700-го окремого загону спецназу 2-ї окремої бригади Спп ГРУ Міноборони. Вагнер очолює однойменну компанію, де в приватному порядку проходять військову підготовку, після чого бійці відправляються до Сирії. Крім того, раніше "учні" ПВК Вагнер в 2014-2015 роках брали активну участь на боці бойовиків у війні в Донбасі. З осені 2015 року найманці Вагнера передислокувалися в Сирію.

Related

Події у світі 3660605178109700908

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item