ЄС дозволив завозити м'ясо птиці, равликів та молочної продукції



ЄС видав дозволи на постачання м'яса птиці, равликів та молочної продукції
Право експорту на ринки Європейського Союзу мають 277 українських підприємств. З них 97 - підприємства, що виробляють харчову продукцію. Протягом минулого року таке право отримали 18 виробників.
"До експортерів у Європу додалися 2 виробника м'яса птиці, 5 - рибної продукції, 5 - молочної продукції, 1 виробник колагенових оболонок і 5 заготівельників равликів", - повідомляє Hubs.
Другий напрямок просування – Китай. Розширено перелік експортерів молочних продуктів в сюди. Подані заявки на відкриття ринку країни для м'яса птиці і яловичини.
"Триває розробка пропозицій до проекту Протоколу фітосанітарних та інспекційних вимог щодо експорту шроту соняшнику. Також на розгляді у китайської сторони знаходяться аналітичні інформаційні матеріали для проведення аналізу фітосанітарного ризику таких культур, як рапс, пшениця, сорго, шрот соєвий, жом буряковий. У 2016 році були спрямовані ще аналітичні матеріали по черешні, яблук і голубиці", - йдеться у повідомленні.
Крім Європи і Китаю здійснили ряд заходів щодо доступу української продукції в Йорданію, Сербію, Єгипет, Японію, Канаду, Сінгапур, Корею, В'єтнам, Малайзію, Індію, США.

Related

Економіка 1761815654249514434

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item