Google відреагувала на рішення Трампа щодо мігрантів



Компанія Google відкликала до США співробітників, які подорожували, після указу президента Дональда Трампа щодо обмеження в'їзду для громадян семи країн, де переважають мусульмани. 
Про це передає ВВС.
У Google розповіли, що стурбовані новим рішенням, і будь-якими заходами, які унеможливлять наймати талановиті кадри в США. Бізнес-кореспондент BBC Джо Лайнам пояснив, що наказ президента Трампа призведе до того, що тисячі громадян з Ірану, Іраку, Сирії, Ємену, Судану, Сомалі та Лівії не пускатимуть на рейси до США. Це стосується і тих, хто має "зелену карту" (дозвіл для постійних жителів). Правозахисні групи вважають, що зв'язку між сирійськими біженцями в США й тероризмом немає.
Деякі мандрівники вже повідомляють, що люди з країн, які Трамп вніс до списку, не можуть потрапити на рейси та вилетіти до США. Американо-арабський антидискримінаційний комітет повідомив, що заборона стосується "власників грін карт та інших віз". Там радять громадянам із країн, які потрапили під заборону, але живуть у США, не виїжджати за кордон. Американо-ісламська рада відносин говорить, що подасть до суду проти виконавчого порядку.
Раніше засновник Facebook Марк Цукерберг опублікував допис, і заявив, що він "стурбований" розпорядженнями президента. А також зазначив, що він, як і багато американців, є нащадком іммігрантів. Рішення Трампа також багато кого хвилює в "Силіконовій долині", де в індустрії технологій працюють люди не американського походження.

Related

Суспільство 8710918734954396805

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item