У страшному ДТП водій згорів у Range Rover, пасажирку викинуло з авто


У ДТП на Хмельниччині загинуло двоє молодих людей. 

Пасажирку від зіткнення з деревом викинуло крізь лобове скло. Водій згорів у авто. Трагедія сталася на дорозі місцевого значення у ніч на 8 січня.

Про це повідомили у головному управлінні національної поліції в Хмельницькій області.
"У Білогірському районі неподалік села Погорільці злетів у кювет та зайнявся автомобіль, - розповідає начальник сектору комунікацій ГУНП в Хмельницькій області Інна Глега 38 років. - В результаті аварії загинуло двоє людей. Дівчину від потужного удару викинуло з авто. Молодий чоловік згорів разом із машиною".
За припущеннями правоохоронців, ДТП пригода сталася близько 3-ї години ночі 8 січня. Оскільки дорога малолюдна, то згорілий автомобіль у кюветі водії помітили лише об 11-й ранку.
Як стало відомо, 26-річний чоловік та 20-річна дівчина у родичів святкували Різдво. Виїхали о другій годині ночі. Через ожеледицю автомобіль з'їхав з дороги у 2-метровий кювет, де зіткнувся з деревом. Від удару авто зайнялося. Машина з водієм вигоріла вщент. Її марку встановили лише після залучення фахівців криміналістичної лабораторії. Це був позашляховик "Range Rover".

Related

Гаряча новина 4597238013490711555

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item