Бойовики поселились на території садка та пологового будинку



Ситуацію в районі проведення АТО характеризувало здійснення противником провокаційних обстрілів наших позицій. 
Терористи застосовують 122-міліметрові артилерійські системи, 82- та 120-міліметрові міномети. Гатять з танків і бойових машин піхоти. Продовжують фортифікаційне удосконалення та маскування передових позицій і бойової техніки. Про це інформує прес-центр головного управління військової розвідки України.
"Російські окупаційні війська з метою маскування та приховування злочинної діяльності використовують об'єкти цивільної інфраструктури. Наприклад, у населеному пункті Мокроєланчик на території дитячого садка розміщено сім 122-міліметрових самохідних артилерійських установок.
На території пологового будинку в Південній Ломоватці розташували підрозділ противника з бойовими машинами піхоти", - повідомляють розвідники.
Територію колишнього заводу хімічних реактивів у Куйбишевському районі Донецька використовують для обстрілів позицій сил АТО.
Командування 2-го армійського корпусу планує виселення туберкульозного диспансеру в населеному пункті Ровеньки для обладнання військового госпіталю.
Представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ виявили на підконтрольних ДНР територіях заборонену Мінськими угодами зброю.

Related

Події в Україні 7630586122253839745

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item