Волонтери встановили особу росіянина, який керував групою "спецназу Новоросії"

"Ольхон" (справа) залишив Донбас і зайнявся бізнесом у Москві
Волонтери міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm встановили особу командувача так званої групи "спецназу Новоросії" з позивним "Ольхон".
За даними розвідки, ним виявився громадянин РФ Тхоржевський Максим Петрович, 31 грудня 1974 року народження, уродженець м. Усть-Каменогорськ (Казахстан).
Тхоржевський воював у Чеченській республіці в 1995, 2000-2003 і 2005 роках. У 2005-2008 роках проходив військову службу в 24-й бригаді ГРУ ГШ РФ (в/ч 55433) на посаді командира відділення розвідки (старший сержант). Військовослужбовець спецназу ГРУ, наразі звільнений.

Волонтери нагадали, що рік тому в інтернеті було опубліковано відео, в якому "Ольхон" забиває до смерті жителя селища Комунар Донецької області Олексія Фрумкіна, який зник в кінці 2014 року.
"Ольхон" особисто знайомий з "Вагнером" - колишнім російським офіцером, який створив найбільшу приватну військову компанію Росії, якій приписують знищення цілої низки польових командирів "ДНР" і "ЛНР".

Наразі встановлено, що підрозділи типу "Ольхон", "Троя" й тому подібні створювалися для маскування дій структур ГРУ на Донбасі. Зараз "Ольхон" залишив окуповану територію Донбасу і зайнявся бізнесом у Москві.

Related

Суспільство 5463710675561965993

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item