Назвали замовника викрадення Гончаренка


Замовником та виконавцем викрадення народного депутата Олексія Гончаренка виявився депутат райради селища Лиманське Одеської області Олександр Кушнарьов.
Про це повідомив прокурор Одеської області Олег Жученко на брифінгу.
"Ви чули прізвища, за яких людей мали помститися. Одне з них - Кушнарьов. Батько Кушнарьова є депутатом Лиманської районної ради Одеської області. Саме він є не просто замовником викрадення народного депутата, а фактично він із двома спільниками виїхав на місце і мав нанести депутату тілесні ушкодження - застосувати кислоту, знівечити обличчя, позбавити зору, переломати колінні чашечки", - сказав Жученко.
Мотивом таких дій прокурор назвав загибель сина Кушнарьова в одеському Будинку профспілок 2 травня 2014 року.
Трьох зловмисників затримали під час спроби злочину проти Гончаренка. За словами прокурора, оперативники слідкували за групою через її антиукраїнську діяльність. Вона займалися поширенням в Одесі матеріалів міжнаціональної ворожнечі. Кушнарьову вже підписали підозру.
"Він (Гончаренко. - ред.) зараз у безпечному місці. Буде давати покази в якості потерпілого", - додав Жученко.
23 лютого ЗМІ повідомили про викрадення в Одесі народного депутата від БПП Олексія Гончаренка. У травні 2014-го та у квітні 2015-го СБУ заявляла про запобігання замахів на нардепа.

Related

Політика 8864332465062213339

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item