Ляшко заявив, що Артеменко літав у Москву разом з Бойком, Льовочкіним і Медведчуком

Ляшко звинуватив Артеменкв в "антидержавній змові"
Виключений з Радикальної партії народний депутат Андрій Артеменко за останній час кілька разів літав до Москви, заявив лідер політсили Олег Ляшко.
При цьому він зазначив, що нардеп літав у Москву разом з одіозними прокремлівськими політиками Юрієм Бойком, Сергієм Льовочкіним і Віктором Медведчуком.
"А от хто стоїть за Артеменком, що Артеменко робив у Москві кілька разів, за моєю інформацією, останнім часом їздив туди. Разом з Бойком, Льовочкіним і Медведчуком. Ось питання, яке має розслідувати Служба безпеки", - сказав Ляшко.
Він також зазначив, що вбачає в цьому "антидержавну змову з метою посягання на територіальний устрій країни і незалежність нашої країни".


Нагадаємо, раніше видання The New York Times повідомило, що за тиждень до відставки радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн отримав план по зняттю санкцій з Росії, складений наближеними до Дональда Трампа Майклом Коеном і Феліксом Сатером, а також українським депутатом Андрієм Артеменком.
У той же час особистий адвокат Трампа Майкл Коен спростував передачу Білому домупакету пропозицій щодо Криму і скасування антиросійських санкцій.
У свою чергу лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що позиція Артеменка не збігається з його позицією, після чого було прийнято рішення про виключення депутатаз парламентської фракції.
У свою чергу Артеменко підтвердив, що був залучений США до переговорів по вирішенню конфлікту в Україні, однак не передавав ніякого плану в Білий дім.

Related

Політика 7103611127106617049

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item