У Донецьку підрахували руйнування вибуху на заводі

На заводі в Донецьку стався вибух

Пошкоджені 10 будинків і лікарня.

Від вибуху на державному заводі хімвиробів в Куйбишевському районі Донецька пошкоджені лікарня № 21 та 11 житлових будинків. Про це повідомив так званий глава адміністрації району Іван Адамець.
 
"У результаті вибуху на заводі хімічних виробів в лікарні №21 пошкоджено шибки в десяти вікнах. Крім цього, постраждали шибки в одинадцяти житлових будинках району на вулицях Туманяна, Ленкоранська, Зуївська, Шахтарської Слави, Нарвська, а також Софійська", - сказав він.
 
Нагадаємо, 14 лютого вибух стався в районі ремонтного цеху Донецького державного заводу хімвиробів. У ДНР заявляють, що вибух став наслідком обстрілу з великокаліберної зброї. Бойовики звинувачують в обстрілі українських військових.
 
А в розвідці ЗСУ причиною вибуху називають використання вибухонебезпечних предметів на заводі.
 
"14 лютого на території Донецького державного підприємства хімічних виробів стався вибух через недотримання заходів безпеки при поводженні з вибухонебезпечними предметами під час проведення особовим складом одного з підрозділів 11 окремого механізованого полку 1 АК (Донецьк) ЗС РФ робіт зі збору та сортування металобрухту", - йдеться в повідомленні.

Related

Гаряча новина 523727995680123950

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item