Джамала розплакалася під час відбору на Євробачення



На першому півфіналі українського відбору на Євробачення 2017 виступили представники Білорусі гурт Navi, які зробили подарунок Джамалі: заспівали пісню 1944 білоруською мовою.
Джамала не стримала сліз, передає "Факти.ICTV"
Співачка подякувала білорусам за виконання пісні, з якою вона перемогла на головному музичному конкурсі Європи у 2016 році. Гурт Navi – єдиний, який на відборі у Білорусі виконував пісню рідною мовою.
Першими двома фіналістами національного відбору на Євробачення-2017 стали гурт "Сальто назад" і TAYANNA.
Ми пропонуєми переглянути відео їхніх виступів.
"Сальто назад" отримали максимальний бал від журі - 8 балів. Колективу дала 8 балів Джамала та Андрій Данилко. 7 балів отримали від Костянтина Меладзе. Це забезпечило перше місце.
Ще до першого півфіналу нацвідбору співачку TAYANNA називали цьогорічною фавориткою. Зірка проекту "Голос країни-7" записала інструментальну версію своєї ставки на перемогу у національному відборі "Євробачення-2017" із відомим композитором Євгеном Хмарою.
За словами членів журі, емоційний надрив артистки у пісні дуже помітний, втім зайве хвилювання може негативно позначитися на живому виступу у фіналі відбору. Тому Костянтин Меладзе порадив TAYANNA налаштовуватися на відсутність страху та надмірних емоцій.

Related

Суспільство 1812574391422553831

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item