Нардеп пояснив, коли Росія віддасть Крим і залишить Донбас


Продовження санкцій проти Росії призведе до її розпаду. Тоді Кремль сам віддасть Україні Крим і виведе свої війська з Донбасу.
Про це в інтерв'ю ЗМІ сказав депутат Верховної Ради від "Народного фронту" Сергій Висоцький.
"Нам треба чекати, поки Росія почне розвалюватися. Це буде за умови збереження політики санкцій Заходу щодо Росії. Поступово вони приведуть до економічного краху і розпаду держави. Тоді в них буде необхідність вивести війська з Донбасу і повернути Україні Крим в обмін на міжнародну фінансову допомогу", - вважає нардеп.
Ніякі компроміси з країною-агресором не покращать ситуацію, наголосив він.
"Який сенс нам іти на поступки, якщо Путін вважає, що нашої держави не існує. А всі його плани стосуються поділу України на частини. Від плану прямої окупації він перейшов до плану дестабілізації. Далі має бути громадянська війна і прихід лояльного до нього режиму, який здасть Україну, як Янукович.
Що можемо зробити? Ми й так заявили про готовність вирішувати проблему агресії Росії з точки зору пошуку балансів. Президент визнав безальтернативність мирної реінтеграції та мирного процесу. Умовно кажучи, могли бути сценарії, як хорватський, тобто звільнення Донбасу з допомогою армії. Я вважаю його правомірним, бо це наша територія, наша земля. Він цілком ймовірний. Має бути сценарій такий на столі українського керівництва. Але його відкинули", - зазначив Висоцький.
У березні 2014 року після введення військ Росія анексувала український Крим, організувавши "референдум" з його самовизначення. Після цього Москва зарахувала український півострів до свого складу.
Згодом Росія почала дестабілізувати ситуацію на Донбасі. РФ постачає терористам ДНР і ЛНР озброєння та направляє на Донбас найманців і свої регулярні війська. З середини квітня 2014 року в Луганській і Донецькій областях тривають бойові дії.

Related

Політика 6508064812369466866

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item