57-річна модель представила сексуальну колекцію білизни


57-річна шотландська модель Мерсі Бревер представила нову колекцію білизняного бренду з Нової Зеландії, Lonely Lingerie. 
Приміряла мереживні комплекти, що прикрашені перетинками. На кадрах жінка демонструє стрункі форми та сексуальні вигини. Фотосесія пройшла в історичній садибі.











"Сприйняття краси є та завжди буде змінюватися. Я думаю, що можна зробити висновок - стандартів немає. Нова краса завжди чекає свого відкриття, - сказала Мерсі. - Я вважаю, що ми знаходимося в момент часу, коли краса літніх жінок стала несподіваним відкриттям. Якщо ми не визнаємо це, ми, кожен з нас, відмовить собі у майбутньому."
Співзасновник та дизайнер бренду Lonely Lingerie, Хелен Морріс, зазначила, що має намір оскаржити традиційне ставлення до старіння.
"Індустрія краси та моди одержима молодістю, але реальність в тому, що всі ми старіємо. І так багато прекрасних речей, коли ми стаємо дорослішими, - сказала Хелен. - Часто тема віку перекручується. Це спричиняє людей запобігати незмінному процесу старіння."
Бренд Lonely Lingerie створює білизну для жінок усіх форм та розмірів. Цінова політика орієнтована на усі верстви суспільства. У минулому році обличчям марки був модель-транссексуал Аурель Хаіз Одогбо.
Будинок моди Gucci розпочав нову рекламну кампанію круїзної колекції. Її обличчям стала 79-річна легенда британського кіно Ванесса Редгрейв. Автором кампейна виступив Глен Лачфорд. Він показав контраст зухвалої молодості з поважною мудрою зрілістю.

Related

Цікаво 1682492244697855077

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item