Солдати АТО поскаржилися Порошенку на Міноборони

Солдати скаржаться, що не можуть навіть дістатися до вогневих позицій

В інтернеті поширюється відео, на якому люди у формі ЗСУ скаржаться президенту на погані шини для вантажівок.

 
У мережі інтернету з'явилося, на якому люди у формі Збройних сил України скаржаться президенту Петру Порошенку на погане технічне забезпечення.
 
На записі, знятому, цілком ймовірно, на камеру мобільного телефону, видніються армійська вантажівка, артилерійська гармата і кілька людей посеред поля. Вантажівка марно намагається вибратися з багнюки, буксуючи на місці, а кілька людей це коментують.
 
"Пане президент, це ті машини, які ви нам дали. З ними ми воюємо, і з цими гарматами. Але так як наше Міністерство оборони вирішило заощадити і дало нам таку гуму, із цією гумою, пане президент, ми можемо їздити тільки по дорозі, яка зроблена з асфальту, але не по землі. І ось так от, пане президент, ми воюємо. Си навіть не в змозі на цій техніці виїхати на вогневу позицію, і слава Богу, по нам не стріляють. Ми просто простоюємо на рівному місці в полі... З такою технікою, пане президент, ми Донецьк не скоро візьмемо. Ми не можемо ні гармату протягти, ні машину витягти", - говорить голос за кадром.
 
 
Нагадаємо, восени на полігоні в Чугуєві президент Петро Порошенко передав військовим більше 150 одиниць військової техніки і озброєння.
 
За даними регіонального медіа-центру Міністерства оборони, у Харкові відбулася передача 157 од. техніки і озброєння, у тому числі 109 од. наземної і 7 од. авіаційної техніки від Укроборонпрому.

Related

Події в Україні 9197899004747952667

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item