Між Парасюком і поліцією спалахнув конфлікт


На блокпості біля Слов'янська стався конфлікт між поліцією і нардепом Володимиром Парасюком.
Про це повідомив голова поліції Донеччини В'ячеслав Аброськін.
"Через блокпост на в'їзді у Слов'янськ рухалася колона з 13 автомобілів, в яких перебували більше 35 людей. Вони відмовилися проходити стандартну перевірку та спровокували конфлікт", - уточнив заступник голови поліції Донеччини полковник Юрій Голубан.

Співробітники поліції, пояснили громадянам, що вони в'їжджають зі зброєю в зону проведення АТО та попросили перевірити документи на зброю. Вони відмовилися.
"Парасюк почав з погрозами обзивати працівників поліції і намагатися своїми діями спровокувати бійку. Після того, як у нього одного цього не вийшло, він дав команду своїм людям у колоні. Вони вийшли і по суті пан Парасюк очолив напад на працівників поліції", - додав Голубан.
Він додав, що участь у нападі брали близько 45 людей, проте поліція вирішила не застосовувати зброю. Після цього Парасюк зі спільниками прорвалися повз поліцію і попрямували далі.
25 січня ветерани АТО та народні депутати Семен Семенченко, Тарас Пастух та Володимир Парасюк заблокували залізницю між станціями Світланове та Шипілове. Пізніше – ще одну ділянку залізниці на Луганщині. Також учасники блокади перекривають автомобільні шляхи.
Блокувальники хочуть припинити торгівлю з окупованими районами Донецької і Луганської областей. Окрім товарів, звідти постачають вугілля. Уряд запевняє, що блокада ОРДЛО підриває енергетичну безпеку країни. 15 лютого на позачерговому засіданні Кабмін ввів надзвичайний стан у сфері енергетики.

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item