Ніяких розбитих голів: Аваков прокоментував стан затриманих блокадників Донбасу


Всі затримані активісти торгової блокади Донбасу в Кривому Торці живі і здорові, а протилежна інформація у соцмережах є неправдивою.
Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в ефірі телеканалу ZIK.
"Наскільки я зараз маю інформацію: я читаю Facebook, я бачу, що багато людей там поранені, розбиті (голови) – цього нічого не підтверджується. Всі живі, здорові, ніяких розбитих голів. Один чоловік з них виявився інвалідом, який заявив про те, що у нього діабет і йому потрібен укол. Його відвезли в лікарню і зробили укол", - сказав Аваков.
Міністр повідомив, що "зараз ці люди перебувають в трьох сусідніх райвідділах поліції, з ними працюють слідчі СБУ і поліції". За словами міністра, на місці було виявлено зброю, частина якої не є незаконною.
5 активістів ВО "Свобода" затримали на редуті торговельної блокади на станції Кривий Торець на Донеччині.
У той же час очевиденць розповів, що на штурм редуту торгової блокади в Кривому Торці зігнали тітушок. Також там чувся постріл.
"Зранку приїхали співробітники СБУ без зброї та перевірили у всіх документи - було все мирно, спокійно, чемно. Як тільки вони поїхали, розпочалося силове захоплення. Бійці, ветерани та АТОвці, намагалися чинити опір, але їх усіх побили та забрали до поліцейського відділку, щоправда волонтерів не рухали. У підсумку затримали близько 40 осіб", – зазначив свідок.

Related

Суспільство 7639050368137801680

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item