Під Маріуполем триває найжорстокіший бій за всю історію АТО: Сунуть ворожі танки, терористи стріляють з "Градів"


Російські танки, які раніше працювали лише вночі, зараз уперше вийшли в бій у денну пору доби.


Під Маріуполем проросійсько-терористичні війська стріляють по позиціях українських морпіхів з усього, що є. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив центр волонтерів "People's Project", передають ЗМІ.

"За попередніми даними, повністю знищили ворожий опорний пункт разом із терористами. Ворог посилює артобстріл й переніс вогонь на вже колишні власні позиції. У зону бою сунуть ворожі танки", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу волонтери фонду "Повернись живим" повідомляють, що бої на Маріупольському напрямку не припиняються: ворог інтенсивно продовжує обстріл наших передових позицій з крупнокаліберних мінометів та ствольної артилерії. "Є підтвердження, що близько 12:00 терористи застосували реактивні системи залпового вогню "Град", - розповіли волонтери, додавши, що, за непідтвердженою інформацією, є поранені серед ЗСУ.

"Під Маріуполем зранку сильний бій. Велком у 2014 рік. Хочеться помилитися, але начебто все дуже серйозно. З нашого боку є поранені", - пише на своїй сторінці у Facebook волонтер Серж Марко.

Related

Події в Україні 4116961944287549498

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item