Голубці з савойської капусти з індичкою в томатному соусі

Голубці з савойської капусти з індичкою в томатному соусі

Голубці з савойської капусти з індичкою в томатному соусі 


Інгредієнти:
  • помідори у власному соку 400 г 
  •  савойська капуста 4 великі цілі листки 
  • цибуля ріпчаста 3 шт 
  • філе індички 300 г 
  • сир «Пармезан» 40 г 
  • яйця 1 шт 
  • хліб білий 1 
  • товста скибка зелень цибулі 2 ст. ложки 
  • сіль і чорний мелений перець за смаком 
  • бульйон з домашньої птиці 200 мл 
  • олія соняшникова 1 ст. ложка
Приготування:
  1. Листки савойської капусти протягом 2 хвилин бланшувати у великій кількості підсоленого окропу, вийняти і негайно опустити в холодну воду, краще навіть крижану, після чого обсушити. Товсті прожилки вирізати, менші роздавити, щоб листок був пласким.
  2. Філе індички дрібно порізати. Цибулю почистити, одну цибулину посікти. У сковорідці розігріти олію і тушкувати цибулю до м’якості. Додати м’ясо, швидко обсмажити з усіх боків до рум’яного кольору. Зняти з вогню, перемішати з пармезаном і яйцем.
  3. З хліба обрізати шкоринку, дрібно покришити і вмішати в м’ясний фарш разом із зеленою цибулею. Приправити сіллю й перцем.
  4. На кожен лист савойської капусти викласти четверту частину начинки і згорнути голубець. Можна перев’язати голубці кухонною ниткою.
  5. 2 цибулини почистити і дрібно посікти, обсмажити в сотейнику. Додати помідори, влити бульйон і варити на середньому вогні 5 хвилин, час від часу помішуючи. Приправити сіллю і свіжомеленим перцем. Скласти голубці в сотейник, накрити кришкою і готувати на слабому вогні 40 хвилин. 
Подавати, притрусивши посіченою зеленою цибулею.

Related

Смачно 4615999599584141299

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item