Дієтологи назвали причини появи жиру на животі


Дієтологи з Австрії назвали 6 основних причин, які можуть призвести до появи жиру на животі.
Пише MedikForum.
1. Мало сну
Дослідження показують, що люди, які не висипаються, вживають на 300 калорій в день більше ніж ті, хто спить від 7 до 8 годин. Додаткові калорії потрібні для поповнення недоотриманої уві сні енергії.
2. Фігура у формі яблука
Це тип фігури найбільш схильний набирати вагу навколо талії, а не на стегнах або сідницях. Це генетична складова, прибрати вагу саме з цієї зони тіла буде неймовірно складно.
3. Сидячий спосіб життя
Найбільш очевидна причина збільшення ваги. Якщо у вас сидяча робота, влаштовуйте короткі перерви, щоб вставати і рухатися.
4. Вживання неправильних жирів
Вживання великої кількості насиченого жиру у вигляді м'яса і молочних продуктів може призводити до скупчення вісцерального жиру, який найчастіше трансформується в зайву вагу навколо талії.
5. Рівень стресу
Якщо ви майже постійно перебуваєте в стані стресу, то загрожує надмірна кількість підшкірного жиру. В даному випадку за надбавку зайвої ваги відповідає гормон стресу кортизол.
6. Пізні вечері
Прийом їжі в пізній час дня не дає часу організму нормально конвертувати жир в енергію під час сну. Крім збільшення зайвої ваги ця звичка може стати причиною поганого травлення і печії.
Скинути зайві кілограми можна без фізичних навантажень та обмежень в їжі. Дієтологи склали 10 порад, як без зусиль схуднути. Варто їсти багато ананасів, приймати контрастний душ і довго пережовувати їжу. 

Related

Здоров'я 1552173472212594787

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item