Усіх затриманих у Кривому Торці блокадників відпустили – нардепи


Усіх раніше затриманих у Кривому Торці учасників торгової блокади Донбасу звільнили.
Про це повідомили нардепи Оксана Сироїд та Семен Семенченко на своїх сторінках у Facebook.
"За інформацією СБУ, усіх затриманих звільнили з-під варти. Нам вдалося розшукати шістьох із сорока шести. Уся інформація у їхніх телефонах знищена. Це ускладнює пошук.
Попередньо хлопці утримувалися у відділках поліції Костянтинівки, Дружківки, Селідового, Покровська, Торецька, Бахмута", – написала віце-спікер, додавши, що поліція не надала жодних пояснень та підстав для розгону редуту у Кривому Торці та затриманні активістів.
У свою чергу Семенченко заявив, що місцезнаходження всіх затриманих вже встановлено. "Місцезнаходження всіх хлопців встановлено. Відділи поліції і травмпункти Селидове, Костянтинівки, Дружківки. Їдемо. І виявляється негідники вже запустили поїзда до своїх дружків в т. зв. ДНР", - зазначив він.
Раніше повідомлялось, що поліція відпустила 20 учасників блокади Донбасу після отримання їхніх свідчень і медичного огляду.
При цьому начальник ГУ НП у Донецькій області В'ячеслав Аброськін заявив, що один із учасників блокади дав свідчення та заявив, що йому обіцяли платити. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.
"Обіцяли 400 гривень на день" - один з учасників блокади про те, навіщо приїхав на Донеччину", - написав Аброськін.

Related

Гаряча новина 1788446626876281880

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item