Жінка народила на залізничному пероні, пуповину перерізали кухонним ножем


Жінка народила хлопчика на пероні у Тишеві на Житомирщині. Пуповину перерізали ножем, який принесли з будки чергового по станції. Розповідає ТСН.
22-річна жителька Коростеня поверталася з чоловіком додому від свекрухи. Коли почалися перейми, чоловік побіг шукати людей, які б допомогли. Але не встиг - жінка до його повернення народила на лавці на пероні.
Після цього маму з дитям побачила Раїса Баранівська, яка прийшла чекати електричку.
"Жіночка уся в крові, дитятко лежить, вона не кричала нічого, просто сидить і так дивиться на мене. Я зав'язала пуповину, потім ножем відрізали, бігом його занесли туди, а там уже чорною ниткою, не було нічого, перев'язала і все", - розповіла Баранівська.
Поки чекали "швидку", зігрівали дитину у будці чергового по станції. Потім породілю з немовлям екстренна службою медичної допомоги відвезла до Малинської центральної районної лікарні.
"Багато втратила крові. За дитину переживала, не за себе", - розповіла мати, коли її доправили до медустанови.
"За мою 20-річну практику в таких умовах – це перший випадок, що жінка народила такого богатиря, 4200, без серйозних наслідків для себе і дитини", - каже неонатолог пологового відділення Малинської ЦРЛ Анжела Мікутель.
Новонародженого назвали Дмитром.

Related

Гаряча новина 4728543665301922969

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item