Затриманому оголошено підозру  В Сумській області співробітники Служби безпеки України затримали одного з ключових фігурантів справи...

Затриманому оголошено підозру 
В Сумській області співробітники Служби безпеки України затримали одного з ключових фігурантів справи щодо розкрадання грошей Нацбанку України, до якої також причетний олігарх Сергій Курченко, який втік до Росії.
Про це повідомляється на сторінці СБУ у Facebook.
Під час досудового розслідування правоохоронці задокументували, що зловмисник за вказівкою Курченка придбав підставне підприємство. Через низку фінансових оборудок протягом 2012-2013 року за допомогою цієї комерційної структури учасники угруповання на чолі з Курченком заволоділи коштами на суму майже 800 мільйонів гривень Нацбанку України.
На виконання доручення Генеральної прокуратури оперативники спецслужби встановили, що ділок переховується від слідства в одному з дачних будинків на території Охтирського району Сумщини, та затримали його.
Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочинів та доправлено до Києва для обрання судом міри запобіжного заходу.
Нагадаємо, 10 квітня затриманому  бізнесменові винесли перший вирок у рамках справи так званої "схеми Курченка" про реалізацію великої партії нафтопродуктів без сплати обов'язкових платежів до бюджету.

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item