"Тих, хто злив відео — покараємо" - підлітки, які побили школярку


Школярки з Чернігова, які побили Поліну Малоштан, шукають людину, яка "злила" в інтернет відео сутички, погрожуючи її покарати.
Дівчата, які били Поліну, відновили свої сторінки у соцмережах. Це є ще одним свідченням того, що фігурантки цієї справи не переймаються своєю подальшою долею та не бояться покарання. Про це повідомляє ЧЕlinе.
Груповим побиттям обурилися народні депутати України, які закликали правоохоронні органи розібратися в цій історії та покарати всіх винних.
Як відомо, відео оприлюднила мама Поліни, яке вона, у свою чергу, отримала від невідомої особи.
Стан восьмикласниці з Чернігова Поліни Малоштан, яку побили підлітки, погіршився.
Представники обласної влади та Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба вважають, що тих дівчат підлітків, які нещодавно побили своїх одноліток, не потрібно карати жорстоко. На цьому вони наголосили 10 травня, під час засідання круглого столу в Чернігівській обласній державній адміністрації.
"Дівчатам, які приймали активну участь в бійці потрібно не стільки покарання скільки виправлення. Важливо розуміти те, що ці дівчата після кількох років ув'язнення повернуться в соціум і повинні будуть стати повноцінною його частиною. Саме тому не можна застосовувати жорстоке покарання до цих дівчат", - сказав на засіданні уповноважений президента з прав дітей Микола Кулеба.
Цієї ж думки і заступниця голови ОДА Наталія Романова. Вона відзначила, що необхідно звернути увагу батькам як постраждалої дівчини, так і нападниць на психічний стан своїх дітей.
Микола Кулеба надав кілька своїх пропозицій, а саме, проводити тренінги для вчителів та школярів на цю тему, збільшити кількість працівників поліції, які б були відповідальними за школи і проводили роз'яснювальні роботи з учнями.
На початку квітня у Чернігові група підлітків жорстоко побили своїх одноліток і зняли все це на відео. Правоохоронці запевняли, що всі винні будуть притягнуті до відповідальності. На сьогоднішній день встановлено вже 32 особи, які були учасниками бійки. Бійка дівчат, яку хлопці знімали на мобільні телефони, сталася за присутності свідків. Одній із жертв виповнилося 14 років. Вона була у лікарні зі струсом мозку. ЇЇ матері надходили погрози, аби забрала із поліції зачву. Школярі стверджують, що подібне в їхньому мікрорайоні відбувається регулярно.

Related

Суспільство 357284277146240917

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item