Вакарчук майже наступає на п'яти Порошенкові - закрита соціологія Банкової


Соціологія Адміністрацї президента за березень показує, що одним з найрейтинговіших потенційних кандидатів у президенти є музикант Святослав Вакарчук.
Про це повідомляє "Українська правда".
У березні соціологічні служби "Социс" і "Рейтинг" зробили заміри президентських рейтингів, результати яких колишній глава фракції БПП та політтехнолог Ігор Гринів презентував під час наради на Банковій.
За Петра Порошенка проголосували б 13,2% виборців серед тих, хто визначився з кандидатом і планує взяти участь у виборах.
На другому місці з мінімальним відривом у рамках похибки – лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко з 12,9%. Закриває трійку лідерів співак, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук з результатом 12,3%.
Четвертим та п'ятим у списку зазначені лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко та "Радикальної партії" Олег Ляшко – приблизно з однаковою підтримкою в 10%.
У спину їм дихає один з лідерів "Опозиційного блоку" Юрій Бойко з близько 8% підтримки та лідер партії "За життя!" Вадим Рабинович з трохи більше 7%.
Мера Львова і лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового у березні підтримували приблизно 6% тих, хто визначився з кандидатом і планує взяти участь у виборах.
За словами одного з учасників нарад, знайомого з результатами опитувань, за умови виходу у другий тур, Тимошенко виграє в чинного президента з перевагою 5% голосів. З таким самим відривом Порошенко може перемогти Юрія Бойка.
"Розрахунок Порошенка, говорять у його близькому оточенні, вигравати вибори завдяки відсутності сильного конкурента. Святослава Вакарчука чинний президент поки що не вважає таким. Мовляв, той ще не визначився, чи йти в політику", - йдеться в тексті.
Петро Порошенко став президентом України у червні 2014 року. На виборах у травні за нього проголосували 54,7% виборців.

Related

Політика 255553339504962265

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item