Кабмін вирішив взятися за автомобілі на єврономерах

Кабмін готовий приєднатися до розробки законодавчих змін щодо автомобілів з іноземною реєстрацією
Уряд готовий взяти участь у підготовці змін до законодавства, що стосуються автомобілів з іноземною реєстрацією, але питання неоднозначне.
"Ми готові як уряд приєднатися до цього процесу на базі комітету", - заявив прем'єр - міністр України Володимир Гройсман в ході години запитань до уряду у Верховній Раді, передає Інтерфакс-Україна.
У той же час прем'єр-міністр підкреслив, що дане питання неоднозначне. "Питання неоднозначне, і я просив би, щоб ми тут проявили з вами лідерські позиції, які дозволять нам зберегти, в тому числі і державні інтереси. Треба працювати, вести діалог, знаходити вихід з цієї ситуації... Але тут треба бути дуже і дуже виваженими", - зазначив прем'єр.
Глава уряду також пообіцяв, що "обов'язково відвідає Волинь", жителі якої домагаються вирішення даного питання.
Нагадаємо, що у Верховній Раді зареєстрований законопроект №4932 авторства керівника фракції Народний фронт Максима Бурбака, який пропонує обкласти нерозмитнені автомобілі збором у розмірі €2 в день.
Крім того, Президент України Петро Порошенко заявив про намір ліквідувати схеми ввезення автомобілів на іноземній реєстрації.
25 травня противники введення податку для власників автомобілів з іноземною реєстрацією провели акцію протесту, перекривши рух автотранспорту на вулиці Грушевського в центральній частині Києва, де розташована будівля Верховної Ради України.

Related

Події в Україні 1749349187463606537

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item