Чоловік підпалив три будинки і застрелився


5 травня у селі Лантарівка Троїцького району Луганщини 61-річний чоловік підпалив два сусідських будинки та свій. Потім застрелився.








За словами свідків, зробив це через 20-річні неприязні стосунки із сусідами. Про це у Facebook повідомила речник Луганської обласної поліції Тетяна Погукай.
"61-річний місцевий мешканець з мисливською рушницею "Сайга" прийшов до сусідів. І в одному і в другому будинках, де мешкають 32-річний чоловік із родиною та 58-річний чоловік, чинити опору не стали. Вибігли із будинків. Обливши бензином приміщення сусідів та підпаливши їх, чоловік вийшов на вулицю. Здійснив два постріли вгору та пішов до свого власного будинку. Підпаливши і власний будинок, чоловік із рушницею пішов у невідомому напрямку", - повідомляє Погукай.
На пошуки чоловіка із рушницею були задіяні практичні усі працівники районного відділу поліції. Його знайшли метрів за 300 від вул. Центральна, де жив. В чагарниках на пустирі лежав мертвий. Вистрілив собі в голову. Поруч лежала рушниця та стріляна гільза.

На місці події працюють співробітники слідчо-оперативної групи.

Related

Гаряча новина 1403444964981726630

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item