"Як ви нам це компенсуєте?" - фронтвумен The Hardkiss обурена забороною "ВКонтакте"


Фронтвумен українського гурту The Hardkiss Юлія Саніна обурена блокуванням російської соцмережі "ВКонтакте".
"У гурту The Hardkiss у "ВКонтакте" 310 тисяч підписників з усього світу. Кліп на українськомовний трек "Антарктида" "ВКонтакте" за добу набрав більше мільйона переглядів, в той час, як у вельмишанованому мною Facebook український продукт і на 300 тисяч переглядів не підтримали. "ВКонтакте" - наша головна платформа для просування, яку ми будували багато років. Як ви нам це компенсуєте?! Транспортуєте різко всіх в Facebook?!" - обурюється Саніна.
А от продюсер Олена Мозгова навпаки підтримує таку ініціативу президента України.
"Зі всіх рашинських інтернет-ресурсів вийшли з початком анексії Криму та окупації Донбасу. Тому для нас жодної несподіванки чи трагедії з цією забороною. Ще, будь ласка, виключіть всі телеканали їх, кордони закрийте, чи, хоча б візовий режим зробіть", - написала продюсер у своїй сторінці в Facebook.
15 травня президент Петро Порошенко продовжив санкції проти низки російських фізичних і юридичних осіб. Зокрема, санкції передбачають блокування доступу до соцмереж "ВКонтакте", "Одноклассники", "Яндекс", сайту Mail.ru та низки інших російських IT-компаній.

Related

Суспільство 6710357859262270395

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item