У київському ТРЦ грабували відвідувачів під прикриттям двох оперуповноважених

У злочинах брали участь, окрім безпосередньо крадіїв, опери, охоронці ТРЦ, власники торгових точок, де збували крадене
Співробітники прокуратури та Служби безпеки України затримали двох оперуповноважених одного з районних управлінь поліції в Києві, які брали "данину" з підприємців та прикривали кишенькових злодіїв.
Про це повідомила прес-служба прокуратури Києва.
Слідство встановило, що працівники поліції організували на території Деснянського району столиці злочинну діяльність груп кишенькових злодіїв з числа осіб ромської національності та вихідців із кавказького регіону. Правоохоронці допомагали їм уникнути відповідальності та фальсифікували звернення громадян з цього приводу.
"Слід зазначити, що до своєї протиправної діяльності, працівники поліції залучили окремих представників охорони одного з ТРЦ столиці, які контролювали за грошову винагороду діяльність злодіїв, а також знищували наявні відео докази із системи відеонагляду торгівельного центру", - йдеться в повідомленні.
Окрім того, зазначається, що перевертні в погонах організували систематичні побори з місцевих підприємців, а також з осіб, які займаються збутом краденого.
Поліцейських затримали під час одержання щомісячної плати від одного з підприємців.
Нагадаємо, раніше в Одеській області прокурори повідомили про підозру співробітнику банківської установи в шахрайстві, який викрав кошти з банківських карток щонайменше у дев’яти пенсіонерів.

Related

Гаряча новина 4994083051470976843

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item