Перші арешти в Росії: розганяють дозволені мітинги



В Росії поліція затримує мітингарів та прибічників опозиціонера Олексія Навального.
Розганяють не тільки несанкціоновані мітинги, але й дозволені, пише Радіо Свобода.
У Норильську місцеві козаки затримали близько 10 осіб. У Владивостову - не менше 20 учасників, у Благовіщинську - 9. Ці акції були неузгоджені з владою. У Казані на дозволеному мітингу затримали чотирьох учасників.
У Санкт-Петербурзі затримали муніципального депутата Даниїла Кена. Той прямував на неузгоджений з владою мітинг проти корупції, про що повідомив у соцмережі. У місті протести офіційно ще не почалися. Зараз на Марсовому полі зібралося приблизно 600 осіб. Серед них - опозиціонери в футболках з принтами гасел антиурядового характеру, пише Фонтанка.
"Троє поліцейських затримали опозиціонера з плакатом "Володя! Ми втомилися від тебе". Активіст встиг простояти пару хвилин", – йдеться у повідомленні.
12 червня в кількох десятках міст Росії заплановані акції проти корупції. Мітинги вже відбулися на Далекому Сході і в Сибіру. У Москві влада узгодила мітинг на проспекті Сахарова, однак організаторам через тиск влади не вдалося домовитися з підрядниками про встановлення сцени. Навальний заявив, що акція перенесена на Тверську вулицю.

Related

Події в Україні 3080178106876170601

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item