Оперативник катував та вимагав гроші у водія фури


Оперуповноваженого харківської поліції затримали за вимагання грошей та катування місцевого жителя.
Уродженець Харкова працював водієм фури у Донецькій області. Під час відвідування родини у рідному місті, був штучно звинувачений поліцейським у вимаганні грошей із бізнес-партнера. Про це інформує прес-служба СБУ.


"За закриття кримінального провадження оперуповноважений вимагав з чоловіка 2 тисячі доларів. Він протягом доби утримував водія та застосовував до нього насильство. Увесь цей час у "заручниках" також були двоє рідних чоловіка, які без законних підстав перебували у райвідділі поліції", - повідомляють силовики.
Поліцейського затримали під час отримання половини суми хабара під будівлею підрозділу.
Відкрили кримінальне провадження. Триває слідство.
Працівники управління СБУ Запорізької області затримали організовану злочинну групу "перевертнів в погонах". До складу банди входили працівник відділу поліції Запоріжжя, три працівники роти поліції особливого призначення ГУ Нацполіціі в Запорізькій області та двоє цивільних, один з яких - колишній працівник спецпідрозділу "Беркут". Вони скоювали розбійні напади на квартири жителів Запоріжжя з метою розкрадання чужого майна. Від зазначених протиправних дій потерпілі зазнали збитків на суму більш ніж 300 тис. грн.

Related

Гаряча новина 3826076958090121620

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item