Кілер домовився про інтерв'ю з Осмаєвим через помічницю Шустера


Нардеп Ігор Мосійчук повідомив подробиці замаху на життя командира батальйону ім Джохара Дудаєва Адама Осмаєва та його дружину Аміну Окуєву. 
Про це він написав у Facebook.
За словами Мосійчука, підготовлений в Росії кілер, через помічницю Савіка Шустера домовився про цикл інтерв'ю з Адамом та Аміною Окуєвою".
"Сьогодні відбулась вже четверта їхня зустріч. Їдучи в автомобілі з Аміною і Адамом, кілер зупинився і попросив пересісти їх обох на заднє сидіння, щоб нібито зробити фото для журналу. Коли вони пересіли, кілер сказав, що привіз їм подарунок - дістав пістолет "Глок" і тричі вистрілив в Адама", - написав Мосійчук.
1 червня у Києві на Подолі поранили росіянина Адама Осмаєва. Разом з дружиною Аміною Окуєвою вони є добровольцями АТО. У РФ Осмаєва звинувачують у замаху на президента Володимира Путіна.
Чоловік, який назвався іноземним журналістом, завчасно домовився з подружжям про зустріч. Коли вони сіли в автомобіль, невідомий дістав з коробки пістолет Глок і вистрілив у груди Адаму Осмаєву. У відповідь Аміна зі свого пістолета Макарова зробила декілька пострілів у стрілка.

Related

Суспільство 7442036457293850126

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item