Відбитки пальців, сканування очей - Турчинов розповів про підготовку до візового режиму з РФ


Поки йдуть дискусії про введення візового режиму з РФ, росіян в Україні потрібно пропускати тільки за біометричними паспортами.
Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
"Коли Європа відкриває для нас двері у вигляді отримання безвізового режиму, ми повинні зробити так, щоб в ці двері не полізли носії антиєвропейської агресивної ідеології "русского мира", терористи, диверсанти, провокатори, злочинці і т.д. Та й себе, в першу чергу, ми повинні захистити від цієї небезпечної інфекції. І тут потрібна комплексна робота, а не тільки візовий режим", - сказав він.
Секретар РНБО зауваєив, що не розуміє аргументів противників візового режиму для громадян РФ.
"Але поки триває дискусія на цю тему, ми не повинні втрачати час, а зробити те, що в наших силах. Наприклад, ми повинні пускати громадян Росії тільки за міжнародних біометричних паспортів. У більшості росіян їх немає - це їхні проблеми. При цьому в обов'язковому порядку необхідно з кожного в'їжджаючого з РФ знімати відбитки пальців рук, сканувати сітківку очей, якщо є роги, копита і хвіст - фіксувати і це. Ми повинні поставити надійний заслін, який захищає країну від проникнення ворожої агентури, терористів, сепаратистів", - сказав Турчинов.
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявляв, що з міркувань безпеки Україна має ввести візовий режим із Російською Федерацією.

Related

Політика 2752366789978895432

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item