У центрі Києва вибухнув позашляховик. Стало відомо, хто власник авто


Сьогодні, 23 червня близько 10:30 на перехресті Тургенєвської та Полтавської в столиці вибухнув позашляховик Toyota Land Cruiser.
Про це повідомила спільнота у Facebook dtp.kiev.ua.
У результаті вибуху постраждав водій автомобіля. Чоловіка 1970 року народження у тяжкому стані терміново госпіталізували.
Вибило выкна в сусідньому будинку. Також пошкоджені припарковані поруч автомобілі.
Зараз на місці працює опергрупа поліції, сапери, рятувальники ДСНС і "швидка". Рух в мікрорайоні перекрито.
Уламки авто лежать в радіусі 50 м. Попередньо, спрацював вибуховий пристрій під днищем авто. Потужність – понад 300 грамів тротилового еквівалента.
У поліції Києва повідомили, що інформація про події внесена до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
Посилаючись на власні джерела головний редактор "ЦензорНЕТ" Юрій Бутусов повідомив на своїй сторінці в Facebook, що власником авто є Герман Гайдук, засновник дачного кооперативу під Севастополем
"Розбірки за найдорожчу ділянку нерухомості Севастополя відбуваються в столиці України", - зазначив журналіст.
"Його кооператив - це один з найдорожчих і престижних ділянок землі в Криму, який розташований на землі національного заповідника "Херсонес-Таврійський", на самому березі моря. Членами кооперативу і власниками розкішних особняків є севастопольська еліта: колишні керівники судів, прокуратури, СБУ, СЕС Севастополя", - пише Бутусов.
Він не виключає, що в Криму через розпочатий російськими окупантами переділ власності почався "новий виток бандитських воєн". "Камені продовжують летіти на кримчан. Камені і бомби з Росії. Адже українцям немає сенсу воювати за майно на окупованій ворогом території. На жаль, російські злочинці продовжують влаштовувати вибухи в Києві", - додає журналіст.
За відкритими даними, Гайдук також очолює одну з севастопольських будівельних компаній.
22 червня біля станції метро Золоті ворота вбили 57-річного Сергія Олійника - психолога 3-го батальйону 14-ї бригади. Він заступився за свого сина-музиканта.

Related

Гаряча новина 7428531565605473413

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item