Гройсман пообіцяв почати переговори про ЗВТ з Великобританією

Україна і Великобританія мають намір почати консультації про ЗВТ
Україна і Великобританії мають намір почати консультації про зону вільної торгівлі між країнами.
Про це прем'єр-міністр Володимир Гройсман повідомив журналістам за підсумками зустрічі з главою уряду Великобританії Терезою Мей, передають Українські Новини. https://ukranews.com/
"І беручи до уваги, що Великобританія прийняла рішення про вихід з Європейського Союзу, нам необхідно сьогодні говорити про нові підходи до нашого економічного співробітництва. Я порушив питання і отримав підтримку, щоб почати консультації про підходи щодо встановлення зони вільної торгівлі з Великобританією", - сказав Гройсман.
Крім того, він зазначив, що на даний момент Україна працює в цьому напрямку також з Ізраїлем і Туреччиною.
Також сторони торкнулися питання поглиблення економічного співробітництва.
У цьому контексті прем'єр зазначив, що торговий оборот між країнами становить трохи більше 2 млрд доларів, а в перспективі може становити 3,5 млрд доларів.
Нагадаємо, раніше в середу Гройсман відбув до Лондона (Великобританія) для зустрічі з владою й участі в конференції з питань реформ в Україні.

Нагадаємо, що угода про вільну торгівлю між Канадою та Україною запрацює 1 серпня 2017 року.
19 травня верхня палата парламенту Канади проголосувала за ратифікацію зони вільної торгівлі з Україною. Напередодні Петро Порошенко підписав закон Про ратифікацію угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою.
Очікується, що з моменту вступу в силу Угоди Канада відкриє для українських експортерів 98% свого ринку товарів, які є предметом двосторонньої торгівлі.

Related

Економіка 4374896279884328999

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item