В Україні створили поліцейську академію

В Україні створили поліцейську академію
Сергій Князєв підписав наказ про створення поліцейської академії
В Україні створено поліцейську академію, яка щорічно випускатиме 1000-1200 поліцейських, відповідний наказ підписав голова Національної поліції Сергій Князєв.
За словами глави Нацполіції, основною метою створення поліцейської академії є зменшення кількості бездушних, малоосвічених, незацікавлених у кінцевому результаті та невмотивованих працівників поліції.
"Основна мета: хочеш стати офіцером поліції – послужи патрульним, прояви себе, зрозумій, що це твоя професія. Поліцейський за покликом серця, а не за вмовляннями батьків та друзів", - пояснив Князєв.
Поліцейська академія Національної поліції України розташовуватиметься у Києві по вулиці Народного ополчення, 9. Перший набір складатиме 500 поліцейських, а в подальшому кількість кандидатів збільшать до 1000-1200. Випускники зможуть працювати патрульним або на інших рядових посадах, крім деяких специфічних підрозділів. За бажанням та при наявності професійних якостей у патрульного з 1-3-річним досвідом його можуть рекомендувати для навчання у вишах системи МВС.

Related

Події в Україні 5248947501386301674

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item