Заборонили рекламу пов'язану з Москвою


Рекламу пасажирських перевезень до Росії заборонила Вінницька обласна рада. 
Заборона стосується території області. За виконанням рішення стежитимуть органи комунального господарства і архітектури.
"Навіть якщо подивитися на центральний автовокзал у Вінниці, то можна побачити багато реклами перевізників у Москву. Десята поїздка безкоштовна. Це не нормально. Я їхав із командиром батальйону "Вінниця" і зупинилися біля автовокзалу у заторі. Стали говорити про несправедливість. Одні все віддають для нашої армії, а інші співпрацюють з ворогом. На попередній сесії це рішення не підтримали, але на цій, воно набрало потрібну кількість голосів. Ще була пропозиція заборонити відкриття нових маршрутів до Москви, але вона не пройшла. Йде війна, але люди туди їдуть. Багато перевізників-переселенців з Донецька і Луганська тут не мають що робити і вони відкривають маршрути у свою сторону", - розповів кореспонденту депутат Сергій Кривешко.
У минулому році виконком Вінницької міської ради заборонив рекламувати тури до тимчасово окупованих районів Донбасу і відпочинок у Криму. Попри заборону, такі листівки час від часу можна було побачити у місті, хоча значно рідше, аніж раніше.

Related

Суспільство 4854294518152006626

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item