СБУ заперечує заборону в'їзду для актора Володимипа Машкова


СБУ заперечує поширену росіянами в соцмережах інформацію, що російському актору Володимиру Машковузаборонили в'їзд в Україну. 
Про це повідомили у прес-центрі Служби безпеки України.
"На сьогодні, на ранок, таке рішення не приймали", - заявили в СБУ, передає "Українська правда". На уточнювальне питання, чи можна вважати, що в базі СБУ заборона на в'їзд Машкова не міститься, там відповіли: "Так, у наших базах на сьогодні на ранок його немає".
Окрім того, речник Державної прикордонної служби України Олег Слободян спростував інформацію, поширену деякими російськими ЗМІ, що Машкова розвернули на кордоні, коли він намагався в'їхати в Україну.
"Нині громадянин Машков не намагався в'їхати в Україну, не намагався перетнути кордон", - сказав він.
3 липня російський режисер Сергій Чліянц написав на своїй сторінці у Facebook, що Володимиру Машкову заборонили в'їжджати на територію України. Пізніше пояснив свій попередній пост. Режисер запевняє, що в'їзд актору недозволений.
"Машков не літав до Одеси на зйомки продовження "Ліквідації", і не був затриманий на кордоні. За власною ініціативою, вирішив з'ясувати, чи може артист Володимир Машков приїхати на зйомки до Одеси. Так ось, відповідаю: в'їзд дійсно заборонений. Як я це дізнався - мої справи", - пише Чліянц.

Related

Політика 9132366227618563025

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item