Марківа затримано в Італії на підставі свідчень французького журналіста – МВС України

Крім того, в рамках свідчень французький журналіст надав відеоряд
Проти затриманого в Італії заступника командира взводу першого батальйону оперативного призначення Національної гвардії імені Кульчицького Віталія Марківа дав свідчення французький журналіст.
Про це повідомляє Департамент комунікації МВС України.
"За інформацією французького журналіста щодо обставин загибелі у 2014 році в зоні АТО італійського та російського журналістів прокуратурою міста Павіа (регіон Ломбардія) розпочато кримінальне провадження.
В рамках цього провадження французький журналіст вказав на те, що смерть вказаних вище журналістів стала наслідком застосування зброї підрозділом НГУ, в якому проходив службу затриманий Віталій Марків. Крім того, в рамках свідчень французький журналіст надав відеоряд", – сказано у повідомленні.
Ім’я французького журналіста не зазначається.
Натомість, в МВС наголошують, що, за даними українського слідства, загибель двох журналістів сталася внаслідок артобстрілу з боку підтримуваних Росією бойовиків.
Нагадаємо, що 30 червня 2017 року в Італії затримали Віталія Марківа начебто за підозрою у вбивстві фоторепортера Андреа Рокеллі поблизу м. Слов'янськ у травні 2014 року.

Related

Гаряча новина 2362979432497058683

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item