Суд заарештував трьох поліцейських з Донеччини за тортури і фабрикування справ

Поліцейські таким чином "виконували показники" затримань
У Донецькій області суд заарештував трьох поліцейських Покровського відділу поліції в області за підозрою в застосуванні тортур до затриманих і фабрикування справ для штучного підвищення показників ефективності роботи.
Про це повідомила спікер генерального прокурора Лариса Сарган.
Прокуратура встановила, що три дільничних офіцера сектора превенції Покровського відділу поліції ГУ Нацполіціі в Донецькій області для штучного поліпшення показників службової діяльності фабрикували докази, а також катували затриманих.
Зокрема, затримані правоохоронці передавали наркозалежним особам наркотики для подальшого їх притягнення до кримінальної відповідальності.
Крім того, зафіксовані факти побиття і тортур затриманих.
Так, правоохоронці, перебуваючи в приміщенні одного з дільничних пунктів поліції, змусили затриманого взяти на себе відповідальність за кримінальний злочин, якого він не скоював.
"Отримавши відмову від затриманого, поліцейські побили його гумовим кийком по голові, тулубові, рукам і нігам", - сказано в повідомленні.
Одному з заарештованих призначили заставу в сумі 64 тис грн, двом іншим - по 32 тис грн.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою в п'ятницю, 16 червня, затримали в Харкові поліцейського при отриманні хабара.

Related

Гаряча новина 385168424592918595

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item